Promotion By Adverlets And Adbrite


Dating In Malaysia

Dating In Malaysia
Dating In Malaysia

Cybermoney2u Blog

Cybermoney2u Blog
Cybermoney2u Blog

Monday, June 30, 2008

Lingerie Seksi Ghairah Suami Perlukah suami minta ?

Lingerie Seksi Ghairah Suami Perlukah suami minta ?

Tulisan daripada laman web Mrs Lingerie untuk dikongsikan bersama.

Artikel lain

http://blog.perempuanmelayu.info/2008/06/should-you-give-your-girlfriend.html

---

Sebenarnya saya mendapat banyak mesej dari kaum yang satu lagi tu. Katanya mereka memang minat dan suka nak lihat isteri mereka berpakaian seksi-seksi ni. Apatah lagi dengan jenis-jenis lingerie yang boleh dikelaskan sebagai boleh mengugurkan jantung. Memang mereka suka, tetapi isteri seolah-olah tak faham atau buat-buat tak faham.

Ada yang kata dah bosan dengan cara penampilan isteri yang stereotype aje bila berada di bilik tidur. Sama aje. Kalau nak lihat isteri pakai lingerie seksi, suami kena minta. Itu sebabnya saya buat tajuk "Perlukah suami minta" pada isteri supaya pakai lingerie seksi ?

Perlu ingat ! berhias untuk suami adalah tanggungjawab isteri sepenuhnya. Berhias yang dimaksudkan disini bukan hanya bermakeup lawa, bedak,gincu, perfume sana sini. Memakai seksi juga dikelaskan sebagai berhias. Yang kita faham, berhias yang tu lah. Makeup,bedak, gincu, merah sana merah sini.

Ok Back to topic, "perlukah suami minta" kepada isteri supaya isteri pakai seksi dibilik tidur ?
Dengan tegas saya katakan "tidak". "Suami tak perlu minta", sebaliknya isteri memang perlu tahu. Memang fitrah lelaki, sukakan perempuan seksi. Kalau tak suka, itu bukan lelaki.

Jadi selepas ni, kita ubahlah sedikit fesyen kita semasa di bilik tidur, pelbagaikan,fesyen-fesyen kan. Sekali-sekala cubalah lingerie yang agak "nakal". Bukanlah saya suruh anda jadi nakal, cuma kita nak tambah "spice" dan sedikit kelainan dalam rumahtangga.

Tak perlulah tunggu suami minta. Anda sendiri yang pilih, apa yang sepatutnya anda pakai bila berada "bersamanya". Kalau anda sendiri yang beri, suami akan rasa dihargai, berbeza dengan apabila dia meminta, baru anda beri. Suami ada ego, dia bukan anak kecil yang suka meminta-minta.

Lebih baik anda beri sebelum dia "minta" dari orang lain.

Love

Mrs Lingerie

---

Artikel asal boleh dirujuk melalui

http://www.tipswanita.com/Woman/lingerie_seksi_ghairah_suami_Perlukah_suami_minta_/

http://www.mrslingerieonline.com/2008/06/perlukah-suami-minta.html

Jom Berkawan